Exklusiv pre-order
Beställ senast 29 november!


Woven Blankets

BY SLOWDOWN STUDIO

Nu har de populära plädarna från LA-baserade Slowdown Studio äntligen kommit till Sverige och till oss på Ted & Teresa. Du har nu möjlighet att göra en exklusiv pre-order fram till den 29 november. Beräknad leverans v.51.

Unik design

Dessa jacquardvävda plädar var det som blev startskottet för Slowdown Studios resa, och är nu populära världen över. Grundaren Marc Hendrick fick sin inspiration på en konstutställning, där konstverken vävdes in i tapet. Detta skapade en tanke hos Marc om att det går att göra konst som inte bara kan hängas upp på väggen, utan även användas rent praktiskt. Han handplockar såväl etablerade som nya konstnärer från hela världen som får designa unika motiv till plädarna.

Perfekt inredningsdetalj

Det vävda tyget och de trendiga motiven gör det möjligt att använda pläden på flera sätt. Gosa in dig i soffan, ha den som överkast på sängen, använd som picknickfilt eller häng upp den som en tavla på väggen! Plädarna är gjorda av bomull odlad i North Carolina, där de även vävs i nära samråd med konstnären. De görs i storleken 137cm x 178 cm.

About the brand

Slowdown Studio

Slowdown Studio är ett kreativt projekt skapat av designern Marc Hendrick, bosatt i LA. Hos Slowdown studio är samarbete kärnan i varje konstverk, och Marc handplockar såväl nya som etablerade konstnärer från hela världen som får skapa unika motiv. Detta har resulterat i en samling vackra och funktionella konstverk som bland annat plädar, mattor och handdukar. Slowdown Studios produkter fungerar som en påminnelse om att omfamna de lugna stunderna i livet, och att slow it down.