Jeans

Jeans med rätt passform och detaljer kan lyfta hela din look och passar lika bra till utekvällen som till jobbet. Hos oss på Ted & Teresa hittar du snygga jeans från bland annat Totême, Filippa K, Dagmar, Rodebjer och Lee. Jeans från Acne Studios finner du i vår fysiska butik vid Järntorget.
Jeansen som klädesplagg har funnits med i modet länge och idag finns det mängder med olika modeller. Vissa föredrar mer stretch för att skapa en mjukare känsla medan andra föredrar lite hårdare jeans som formar sig efter kroppen. En del föredrar tighta stuprörsjeans och andra föredrar mer raka jeans som sitter lösare kring benen. Det även många som föredrar croppade jeans vilket innebär att de slutar vid ankeln och gör så skorna lyfts fram lite extra. För att skapa en känsla av längre ben kan du välja ett par jeans med högre midja och vilka bakfickor jeansen har kan påverka hur formen uppfattas.

Många förknippar jeans med blå jeans men idag är det även väldigt populärt med svarta jeans som lätt går att klä upp till en mer dressad look. Jeans oavsett färg passar lika bra till klackar som till sneakers och kängor, vilket gör dem väldigt användbara. Även om trender kommer och går även gällande jeans så är det alltid en bra idé att utgå från vad du känner dig bekväm i. Om du hittar ett par jeans som passar just din passform kan de vara ditt säkra kort i garderoben i flera år framöver.

Det finns mycket att välja mellan på marknaden men det kan vara svårt att hitta de där perfekta jeansen. Låt oss på Ted och Teresa hjälpa dig att hitta rätt!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.